2011. október 5., szerda

Zoe részlet

Sziasztok!

Ahogy azt néhány napja ígértem, hoztam az új Zoe részletet. A megfelelő oldalon olvashatjátok folytatólagosan.
Az első fejezet első felét töltöttem fel, ami kicsivel több, mint amit az Aranymosó megkapott! :-)

Jó olvasást és várom a véleményeket! :-D

5 megjegyzés:

  1. Na, egyre jobban tetszik! :-) Életszerű, beleélős, beleképzelős, és ahhoz képest, hogy milyen drámai Zoe helyzete, az írás abszolút nem nyomasztó. Szóval ezt nagyon jól megoldottad, és engem megvettél vele. :-D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Artair! örülök, hogy továbbra is tetszik, és remélem, így vagy úgy, lesz alkalmad a teljes regényt megismerni. :-)

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon remélem!!! :-D (Ó, és itt is írom, hogy oklevél vár a blogomon!)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Diara!

    A Zoe-részletet olvasva a következő jelzők jutottak eszembe: megrázó, döbbenetes, erőteljes, hatásos, és - hiteles. Sajnos volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen egy alkoholistával élni - a drogos szerencsére kimaradt -, de gondolom, olyan nagy különbség azért nem lehet, és ezért tudom, hogy ahogyan az a szülőket ábrázoltad, az valóban hiteles. Az alkoholista-drogos szülőpáros a legrosszabb rémálom lehet, amely megtörténhet valakivel. A Zoe ennek a részletnek az alapján jól megírt, izgalmas történet lehet. Kár, hogy nem kapunk belőle többet - pl. azt, hogy miért és hogyan lett Dakotából Zoe, és hogyan tudta megmenteni Cathyt és önmagát.
    Szeretettel:
    Katarina

    VálaszTörlés
  5. Kedves Katarina!
    Mint már sokszor, most se tudom egyértelműen azt írni a hozzászólásodra, hogy örülök... Nem illene ide ez a kifejezés. Inkább azt írom, elégedettséggel tölt el, hogy át tudtam adni az érzéseimet és hitelesen tudtam ábrázolni mindazt, ami a történet hátterét, mozgatórugóját adja.
    Terveim szerint kaptok még belőle néhány kisebb adagot és ha a szerencse (néhány szerkesztő alakjában) mellém szegődik, talán könyv formában olvashatjátok az egészet. Ha nem, akkor itt A szivárvány tövében-hez hasonlóan... :-)

    VálaszTörlés