2014. augusztus 17., vasárnap

:-D

Hahó, halihó!

Lassan lehet összetrombitálni a társaságot, akiket esetleg érdekelhet a Sorsforduló, ugyanis rekordidő alatt befejeztem. :-)
Szóljatok mindenkinek, aki szereti az érzelmes, izgalmas témákat boncolgató regényegeket, ahol a főszereplők hétköznapi emberek, nem teljesen hétköznapi problémákkal.
Jut eszembe, fülszöveget még nem írtam hozzá, most megpróbálom pótolni, de nézzétek el nekem, ha kicsit zagyvára sikeredik a rögtönzés.

Petra brutális férje elől menekül, amikor majdnem szó szerint belerohan Viktorba. 
Az özvegy férfi befogadja és ellátja a sérült nőt, majd állást kínál neki és maradásra bírja, mert kislánya, hihetetlen módon megkedveli az idegent. Nem mellesleg, ő maga is vonzódik hozzá.
Bár az érzés kölcsönös, sok tényező ellenük dolgozik, többek között Petra férje, aki bosszúra szomjazik, és Viktor feleségének halálának körülményei.
Petra könnyen megtalálja az utat az életébe újonnan belépő emberek szívéhez és lelkéhez, különösen a kis Vikiéhez, aki ritka állapotát tekintve különleges eset, a saját életét azonban nem mindig képes kézben tartani. 
Ám ahol segít, ott végül ő maga is segítségre, sőt, szerelemre, új életre lel.
A kérdés már csak az, a sors vajon ezt szánta-e neki, és képes-e elfogadni?

Ez a mostani történet több szempontból eltér az eddigiektől, legalábbis a két kész regényemtől. 
Egyrészt Magyarországon játszódik, igaz helységnevet nem említek, másrészt bár az eddigiekhez hasonlóan E/1-ben írtam, de váltott nézőpontból. 
Kíváncsian várom majd a véleményeket, észrevételeket, hogy tanulhassak belőlük.

Most kicsit pihentetem, mondjuk két hetet, utána átolvasom, és indul a buli! :-D

Gyertek, figyeljétek a blogot, mert hamarosan ismét olvasnivalót hozok!

Szép estét!
D.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése