2011. december 30., péntek

Pályázat, pályázat, pályázat...

Üdv mindenkinek!

Először is, itt is elújságolom, hátha valaki még nem tudja, az Aranymosó pályázat szerkesztői úgy döntöttek, egyelőre kíváncsiak a művemre, így bekerülhettem a következő fordulóba, melynek keretében már fel is került a Zoe második fejezete az Aranymosás weboldalra.
Nézzetek be, olvassatok, véleményezzetek, értékeljetek. Minden egyes szónak nagyon fogok örülni. :-DMásodszor, aki kihívást keres így az év utolsó/első napjaiban, az kukkantson be IDE, Hédi ugyanis meghirdette első pályázatát, Újévi fogadalom címmel.
Én személy szerint abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy a zsűri tagja lehetek és már nagyon várom a beérkező műveket és az eddig ismeretlen tevékenység által nyújtott élményeket. :-D
Jelentkezzetek bátran! 


A pályázat főtámogatója:


További támogatók:valamint
Nagy Zsuzska kézművesEzen kívül, ha valakit érdekel, Bells legutóbbi pályázatára beküldött novellámhoz megkaptam minden zsűritag véleményét így itt is kiegészítettem az adott bejegyzést.
Ezúton is szívből gratulálok minden helyezettnek! :-)


Mindenkinek jó böngészést, írást, olvasást, éppen mihez van kedve! :-)

8 megjegyzés:

 1. Na menj már, zsűritag leszel Hédi pályázatán?! :D Ez így merőben más megvilágításba helyezi az egészet...!Öcsém, egy barátom fogja elbírálni a pályaművemet – így máris kicsit nagyobb a nyomás :S

  VálaszTörlés
 2. Majd megkérem Hédit, hogy a szerzők feltüntetése nélkül továbbítsa nekem a pályamunkákat. Ez segít? :-)
  De ha ez nem jön össze, akkor is igyekszem teljesen pártatlan lenni. Általában ez nem szokott gondot okozni. :-) Szóval nyugi és jó alkotást! :-D

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok, sok sikert az Aranymosáshoz! ^^ Boldog Új Évet, és csupa jó dolgot kívánok neked!!! :-)

  VálaszTörlés
 4. Matt :DDDD
  egyébként szerintem bizonyos sze4rzőket fel lehet ismerni a stílusukról :pl Téged, Diara, de talán már Mattet is bevállalnám :))

  VálaszTörlés
 5. Nyugodj meg Matt! :) Diarán kívül lesz még 4 szőrösszívű kritikus, bár szerintem sem lesz abból gond, hogy valakit ismerünk a pályázók közül.
  Köszönöm, hogy kitetted a bannert!
  Puszi és BÚÉK!!!

  VálaszTörlés
 6. Artie, köszönöm és viszont kívánom! :-D

  VálaszTörlés
 7. Grapes, való igaz, az én írásaimra már többször ráismertél, de én nem állítanám, hogy nekem is menne. Majd most letesztelem ezen képességemet. :-D

  VálaszTörlés
 8. Bizony, lesz még négy másik zsűritag - hogy ki mennyire szőrösszívű, az majd elválik :-D -, szóval biztos kiegyenlített lesz a verseny. :-)

  B.Ú.É.K. neked is, Hédi! :-)

  VálaszTörlés