2010. június 25., péntek

Szavakat a díjak helyett!

Váratlanul ért a megtiszteltetés és a dícséret, hogy Kreatív Blogger díjat kaptam Darawonától!
Ezúton is köszönöm neki, és még egyszer elnézését kérem, hogy nem fogadtam el. Neki is megindokoltam, hogy miért, de ide is leírom, hogy értsétek.

Egyrészt, mert nem érzem, hogy megilletne, hiszen alig néhány írásomat ismeritek (még). Ez a legfontosabb ok.
Másrészt, nem olvasok annyi jó blogot, akinek jó szívvel odaadhatnám, vagy már megkapta mástól.
Harmadrészt (és remélem, ezzel senkit nem sértek meg, higgyétek el, nem az a szándékom), mert ez a díjazás engem nagyon a "küldd tovább" levelekre emlékeztet... (azokat se küldöm tovább soha)

Én inkább írok pár dicsérő szót, egy kritikát annak, akinek tetszik az oldala, az írása, és jobb szeretném, ha ő is ugyanígy nyilvánítaná ki tetszését.

Eddig nem volt okom, hogy kitegyem ezt (bevallom, nem is számítottam rá, hogy a közeljövőben szükséges lesz), de most akkor megragadom az alkalmat, és csatlakozom a Benina által elindított kampányhoz!

5 megjegyzés:

  1. Én is csatlakoztam hozzá már jó ideje:)persze jól esik a díj és tényleg nagyon örül neki az ember, csak valahogy néhány sor vélemény az írásodról mindig jobban esik:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Mint egyszerű blogolvasó örömmel olvasom, hogy benina "Szavakat a díjak helyett" kezdeményezésével együtt értesz és tartod is magad hozzá. Mert olvasóként inkább idegesítőek ezek a díjazások, mintsem hasznosak. Sokkal szívesebben olvasom a friss írásokat. :)
    Hajnal

    VálaszTörlés
  3. Szia Dia!
    És azt se felejtsük el, hogy az hasznosabb is!:-)

    Kedves Hajnal!
    Örülök, hogy örülsz! :-)
    Egyetlen dologban nem értek egyet jelen hozzászólásoddal. Egy blogolvasó soha nem szimplán "egyszerű blogolvasó"! Ti vagytok AZ olvasók, A közönség számunkra! A Ti véleményetek a legfontosabb! :-D

    VálaszTörlés
  4. Én is egyetértek vele. Nekem is jobban esnek a szavak, még ha nem mindig pozitívak is (persze minden hozzászólás pozitív, mert az író fejlődik tőlük és azért valljuk meg, ha nem érdekel valami, akkor nem is hagysz ott kommentet).

    VálaszTörlés
  5. Ez így van! Egy hozzászólás, egy kritika hihetetlen módon fel tudja dobni az ember napját! :-D

    VálaszTörlés