2010. május 12., szerda

Jó éjt!

Huh! Nehéz egy nap volt! Pöttöm lánykáim igencsak próbára tettek ma... A nagy (még nincs 2 éves :-D) ugyanis beteg, és ennél fogva nyűgös, a pici (ő tényleg pici, 6 hetes :-D) pedig látszólag különösebb ok nélkül volt az... :-(
És most, hogy végre mindkettő alszik,  nekem nem jön álom a szememre!
Mindenesetre keményen próbálkozom...
Szóval nekem, és mindenkinek, aki hozzám hasonlóan álmatlanságban szenved, itt egy kis segítség! :-)

Álommanó

Álommanó, gyere már!
Álommanó, ......... vár!
Selymes fényű álomport hozz,
pihentető, szép álomhoz!
Álommanó, várunk rád!
Álommanó, jöjj el hát!

Ezt a kis altatódalt még a nagyobb kislányomnak költöttem. Sajnos a dallamot nem tudom leírni, pedig azzal az igazi, de remélem, így is tetszik (és talán segít is). :-)

Apropó dallam! Aki nem először jár itt, és ezért nem görget lejjebb, annak jelzem, hogy az oldal alján egy YouTube videó várja! Lehet, hogy már ismerős lesz a dal, de nekem új, és teljesen a hatása alá kerültem (és nem mellesleg, a klip is nagyon tetszik)! :-)

Ui.: Időközben módosítottam, mert készítettem egy zenei listát, és feleslegesnek tartottam duplázni... Jelen bejegyzésben a Secret Garden - Sleepsong  című számára gondoltam :-)

Jó éjt! Szép álmokat!

2 megjegyzés:

  1. A 6 hetes lányka most már 8 hetes, ha jól számolok. Jó gyerek? És a nagyobb? Hagynak időt írásra?

    VálaszTörlés
  2. Igen, már 8 hetes. Mindkettő tüneményes, bár írni azt nem nagyon lehet mellettük...:-)Általában éjszaka írok, mikor alszanak. Ezzel csak egy a baj... Krónikus alváshiányhoz vezet! :-S

    VálaszTörlés