2014. október 27., hétfő

Szerettek olvasni? Na és játszani? :-)

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!


Játszanátok velem egyet? 

Talán rögtön azzal kezdeném, mi a nyeremény: 
az az első három személy, aki teljesíti a feltételeket, a következő Sorsforduló rész közlését követően (tehát csütörtök este), egyben megkapja tőlem a regény összes hátralévő részét. 

FELTÉTELEK:
- Olvasd el a kérdésben szereplő két novellámat és ezt bizonyítandó, mindkettőnél írj véleményt.
- Válaszolj helyesen az általam feltett kérdésre.
- A Sorsforduló elolvasását követően írj nekem részletes véleményt a regényről, amit én itt a blogon, egyeztetést követően közzétehetek.


A KÉRDÉS:
Mi a közös a Piros lámpa és az Álarcosbál című novelláimban?

Segítség: 
Ne nyilvánvaló dolgokra gondoljatok, mint például, hogy mindkettő romantikus írás. Keressetek olyan egyezőséget, ami különleges... Én legalábbis még nem sok olvasmányomnál találkoztam ilyesmivel. :-)   
+ segítség:  olyan dologról van szó, ami több írásomban központi szerepet kap, ám jelen esetben épp az ellenkezője igaz. :-)


Ha valaki nem az általam várt választ küldi be, de úgy ítélem meg, hogy érdekességre bukkant, éppúgy díjazásra kerülhet, mint a helyesen válaszoló első három olvasóm. :-)

Itt jegyzném meg, hogy mind a novelláknál írt vélemény, mind a regényről elküldött beszámoló esetében teljes őszinteséget szeretnék kérni tőletek. Biztosíthatlak titeket, hogy a hozzászólásaitok tartalma nem fog befolyásolni a döntésemben és a negatív kritikát éppúgy közzé fogom tenni, mint a pozotívat. A feltételeknél említett egyeztetésre éppen azért lesz szükség, hogy az esetleges spoileres részek kihagyása után is biztosak lehessetek benne, a Ti véleményetek lesz posztolva, nem pedig egy átírt ömlengés. :-D


Mindenkinek előre is köszönöm, aki velem tart! :-)

Játékra fel! Jó olvasást! :-D


JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

2 megjegyzés:

  1. A lehetőséget meghagyom a többieknek (tudod, miért :) ), de a játékot megosztom, ha nem baj, és a novellákat is elolvasom, amint tudom. :)

    VálaszTörlés
  2. Oké, persze, és előre is köszönöm. :-D

    VálaszTörlés